Acumulatori GP Li-ion
 
Acesti acumulatori Li-Ion sunt produse industriale care necesitã precautii speciale; asteptãm un email aici sau telefonati la 0744 341 316 sau 0766 379 858. Vã rugãm sã aveti dimensiunile în milimetri pentru produsul solicitat cât si sã cunoasteti aplicatia pentru care intentionati sã le cumpãrati ! Avem aparaturã de sudat la rece (în puncte) si service specializat !
        Ambalare & Precautii

           Încãrcare:
           Voltaj de încãrcare: Încãrcare panã la 4,20+/-0.05 volti pe celulã, fiecare fiind supravegheati .
           Curent de încãrcare: A nu trece 0.8°C
           Temperatura de încãrcare: Încãrcarea în ritm de 0°C panã la 45°C.

           Descãrcare:
           Curent de descãrcare: Aranjati elementele de control ale descãrcãrii astfel încât sã fie capabile sã ia curent maxim.
           Temperatura de descãrcare: Descãrcare în ritm de -20°C pânã la max. 60°C.
           Terminarea descãrcãrii: A nu se descãrca mai jos de 2,8 volti / celulã sub încãrcãri significante. Micile scurgeri de curent pot descãrca celule mai departe. A nu se descãrca mai jos de 2,0 volti / celulã pentru cã pot apãrea pabuge aduse celulelor.
           Depozitare:
           Temperatura de depozitare: Depozitare de la -20°C pânã la max. 35°C. Se pot ivi pierderi permanente significante atunci când sunt depozitate la 60°C. Tineti acumulatorul departe de foc .
           Termen lung de depozitare: Deteriorarea capacitatii celulei este mai înceatã în conditii de încãrcare scãzute / coborate. Depozitate în conditii de încãrcare mai jos de 50 % sau în jur de 3,70 volti / celulã. Dacã depozitati pentru mai mult de 1 an, reîncãrcati acumulatorul la 3,70 volti / celulã pentru a preveni supradescãrcarea acumulatorului .

           Designul echipamentului :
           Prevenirea greselii de încãrcare inversã: Promovati opriri / puncte mecanice astfel încât pachetul sã nu poatã fi încãrcat invers. Contactele electrice trebuie proiectate inteligent .
           Localizarea circuitului electric: Elemente, precum starea solidã de sigurantã a circuitelor ar trebui sporitã / montatã astfel încât sã nu fie supuse temperaturilor înalte sau emanatiilor câmpurilor magnetice din dispozitivul de încãrcare. Dacã este posibil, circuitele electrice ar trebui sã fie izolate de celule pentru a evita o proastã functiune cauzatã de scurgerea electroliticã .
           Prevenirea daunelor datoritã lipiturilor: Lipiturile electrice si celulele ar trebui protejate în interior prin proiectarea lipiturii astfel încât sã absoarbã socul datoritã picãturilor si vibratiilor .

 
bottom.gif

Copyright © 2002 - 2024 Glob Star Trade S.R.L. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Politica de confidentialitate
 
GP BATTERIES, WWW.GPBATTERIES.RO, GP, GPB, BATERII, BATERIE, ACUMULATORI, ACUMULATOR, UPS, INCARCATOARE, INCARCATOR, UTP, TRANSFORMATOARE, TRANSFORMATOR, FTP, STP, ACUMULATOARE, ADAPTOR